Veckans Hälsoprofil Rachel Bråthen

maj 26, 2014 Publicerat av The Healthy Box - Inga kommentarer
Hej Rachel! Vad är hälsa för dig?
När min kropp, mitt hjärta och mina tankar är i balans. När en av de tre tar över så har jag svårt att må bra; jag måste se till att min kropp är stark och smidig, att mitt sinne är lugnt och att jag i hjärtat vet att jag lever ett liv som gör mig lycklig. Det är hälsa för mig!
Hur ser en vanlig dag kostmässigt ut för dig?
Jag reser nästan konstant så det är väldigt svårt att säga. När jag är hemma börjar jag alltid dagen med en kopp hett vatten med citron, sedan dricker jag en jättestor grön juice eller en grön smoothie. Lunch är oftast en stor sallad eller en smörgås, kanske soppa om jag haft tid att laga mat. Jag äter mycket frukt och en hel del choklad under dagen också 🙂
Din favoriträtt just nu?
Vi befinner oss just nu  Brasilien och jag är helt besatt av traditionella “acai bowls” med granola, så himla gott. Annars älskar jag japanskt, går alltid hem.
Vilken matprodukt kan du inte leva utan?
Gröna grönsaker.I need it!
Namn: Rachel Brathen
Bor: Aruba
Jobbar med: Internationell Yogalärare
Det bästa med livet är: Kärlek och havet!
Blogg/Instagram: www.rachelbrathen.com / @yoga_girl