Veckans Hälsoprofil Erica Palmcrantz

juni 10, 2014 Publicerat av The Healthy Box - Inga kommentarer

Hej Erica! Vad är hälsa för dig?
Att jag/du följer det som känns rätt för dig Vad fick dig att börja äta raw food? Min kusin Jinjee som har drygt 25 års erfarenhet utav raw food bjöd in mig i raw food:ens magiska värld. Hon lever med sin man Storm och sina fem barn en timma utanför Los Angeles, Californien.  Efter jag började med raw food stabiliserades mitt blodsocker, min alltid krånglande mage blev lugn och jag lättade några kilon i vikt. Och det bästa – jag fick tillbaka glädjen till livet!

Hur ser en vanlig dag kostmässigt ut för dig?
Det varierar beroende på omständigheterna. Ofta är det ett grönt pulver/ en grön smoothie/ en grön juice samt chiafrön, stor sallad till lunch med alger och frön, mellis på eftermiddagen kan vara allt från smoothie, raw choklad, chlorella tabletter, mandelmjölk och middag blir ofta något som zucchinipasta med god tomatsås.

Din favoriträtt just nu?
Persiljetabouleh

Vilken matprodukt kan du inte leva utan?
Lime