Intervju Anja Forsnor

juni 30, 2016 Publicerat av The Healthy Box - Inga kommentarer

Grounded Factory är den trendiga och ekovänliga yogamattan som synd överallt just nu, och det är Anja Forsnor som står bakom. Anja är en inspirerande kvinna med många järn i elden. Förutom Grounded Factory släppte hon boken En god morgon i våras. Hon driver också en framgångsrik hälsoblogg! Vi har frågat Anja vad som fick henne att starta Grounded Factory och hur hennes hälsoliv ser ut!

Hej Anja! Vad är hälsa för dig? 
Hälsa för mig handlar om att hitta en balans i livet mellan allt som får en att må bra. Trenden idag fokuserar väldigt mycket på bara mat och träning men för mig är det minst lika viktigt att jag trivs med mitt jobb och i mina relationer för att leva ett hälsosamt liv.

Vad fick dig att starta Grounded Factory?
Jag och min kollega Iman tyckte att det saknades en snygg ekovänlig matta på marknaden och bestämde oss helt enkelt för att skapa vår egen dröm-matta. Responsen har varit över förväntan så uppenbarligen var det fler som tyckte som vi.

Du är inte hundra procent vegetarian men äter mycket grönt? Hur ser en vanlig dag kostmässigt ut för dig?
Min filosofi går ut på att äta det min kropp är sugen på för dagen. Nu på sommaren blir det mycket smoothies, färsk frukt och grillat. Och glass förstås! Det viktigaste är att hitta en balans som man mår bra av och att njuta av vad man äter. Jag tycker lätt det blir att man jämför sig med hur alla andra äter och inte äter vilket skapar en osund trend.

I våras släppte du boken En God Morgon! Vad kan man hitta i den?
Härliga och enkla recept för frukostar till alla tillfällen. Det lustiga är att de flesta äter precis samma sak till frukost varje dag, förhoppningsvis kan min bok inspirera till lite nya favoriter på bordet.

Din favoriträtt just nu?
Sommarsallad med vattenmelon, persika, ruccola, färskpotatis och grillad halloumi. Får aldrig nog!

Vilken matprodukt kan du inte leva utan?
Ägg! Bästa jag vet och kan användas på så många olika sätt.

Vilken är din favoritprodukt i Juniboxen?
Som den frukostälskare jag är måste jag säga My Muesli, perfekt att strössla på smoothien i sommar.