
Understa lagret:
1 dl jordnötter
6 msk kallpressad kokosolja
2 msk raw agave syrup
3 msk kakao
40 gream Mörk Choklad från Green & Blacks
4 msk jordnötssmör
Översta lagret:
4 msk jordnötssmör
1 msk kallpressad kokosolja
2 msk raw agave syrup
Hacka jordnötterna. Lägg dem i en form iklädd bakplåtspapper. Formen ska vara 10 x 20 centimeter.
Börja med det understa lagret. Koka upp ett vattenbad och häll kokosolja, choklad och agave i bunken. Rör runt medan det blir till en rinnande vätska. Häll i kakao och jordnötssmör och låt även dessa lösas upp. När du har en jämn massa häller du upp den över jordnötterna i plastformen. Låt stå att stelna till i kyl eller frys i minst en timme.
När understa lagret har stelnat gör du det översta lagret. Värm kokosolja, avage och jordnötssmör i en bunke över vattenbadet. Rör runt tills allt blandats ihop till en jämn massa. Häll sedan den över de första lagret i formen. Ställ in i kyl (eller frys) igen för att stelna. Strö över lite hackade jordnötter och servera!