Tillbaks till startsida

FISH TACO

  • augusti 15, 2017

FISK
400 g vit fisk
2 dl panko ströbröd
2 dl mjöl
2 ägg
raspolja
salt och peppar

Hacka fisken i större bitar. Vispa äggen lätt, och krydda med salt och peppar. Lägg fisken först i mjöl, doppa i ägg och avsluta med panko. Ta fram en stekpanna och häll i rikligt med olja. Heta upp och lägg sedan ned fisken. Vänd fisken efter ca 2 min och stek i någon minut till.

SYRAD RÖDLÖK
1 burk
1 dl ättika
2 dl socker
3 dl vatten
2 st rödlökar

Koka upp vattnet. Häll ner socker och rör om, och sedan också ättikan. Skär upp rödlök i tunna skivor och lägg i burken. Häll över vätskan och kyl ner.

CHILIMAJO
1 ägg
rapsolja
sriracha

Gör en majonäs av en ägggula och raspolja genom att sakta droppa ner oljan i ägget medans du vispar. När majonäsen är “mättad” av oljan och har tjocknat, addera sriracha.

ÖVRIGT
sallad
koriander
mango
lime
alfafagroddar
ananas

KONTAKTA OSS

Vill ni ha mer information om våra produkter. Hör av er till oss så berättar vi mer!

Vill ni marknadsföra era produkter genom boxarna?

Kontakta: samarbete@thehealthybox.se

FÖLJ OSS
Facebook-f Instagram Youtube

The Healthy Box THB AB
Karlbergsvägen 87a
11335 Stockholm
info@thehealthybox.se